GRATIS THUISLEVERING Gratis levering

 

Oaso serres
Oaso serres
Oaso serres

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OASO

Kan ik een product terugsturen?

Je hebt 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering of na afhaling van de goederen, het recht om Oaso mee te delen dat je van de verkoop afziet. Je kunt alleen producten terugsturen die ongebruikt en onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden.

Voordat je een artikel retour zendt, moet je in het bezit zijn van een retournummer. Je kunt een retournummer en ophaling aanvragen per mail op info@oaso.be.

Hiervoor wordt een ophaalkost van € 90 aangerekend. Geïnstalleerde, gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen zullen in geen geval worden teruggenomen.

Binnen 30 dagen na aanvaarding van de terugname zal Oaso de betaalde sommen terugstorten, met uitzondering van de ophaalkosten.

Niet alle artikelen kunnen geruild worden.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

  1. Producten die volgens de specificaties van de consument zijn gemaakt of die duidelijk een persoonlijk karakter hebben. Het merendeel van de hobbyserres op onze website zijn 'Actiemodellen', dit zijn standaard serres. Deze serres kunnen steeds aangepast worden naar uw persoonlijke wensen (vb. extra deur, Ral-kleur, ...). Door dergelijke aanpassingen of extra opties beschikt de klant echter niet meer over het recht om van de aankoop af te zien. Alle andere serres worden samengesteld op het moment van bestelling. Dit naar uw persoonlijke wensen. Ook hierdoor beschikt de klant niet meer over het recht om van de aankoop af te zien.
  2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
  3. Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.

Heb je vragen over de mogelijkheid tot terugsturen of ruiling van je product? Neem dan contact op met onze klantenservice per e-mail via info@oaso.be